• +36 70 967 4096
  • info@dipsty.hu
Dietetika – Pszichológia – Sport – Stílus


Adjon magának hét hetet és váljon szakértővé saját életében. Mi segítünk új formába hozni testét, lelkét, egyszer és mindenkorra. Az intenzív program kombinálja a legnagyobb kihívást jelentő új szokások kialakításának és az étkezések megfelelő betartásának módszertanát a pszichológia eszköztárának segítségével. A program biztosítja a magas szintű személyi tréning hatékonyságát és az egyéni stílustanácsadás szépségét a harmónia végső elérése érdekében.

Intenzív tréning program lépésről lépésre: Dietetika - Pszichológia - Sport - Stílus

  • +36 70 967 4096

  • info@dipsty.hu


IIntenzív tréning program lépésről lépésre: Dietetika – Pszichológia – Sport – Stílus

Adjon magának hét hetet és váljon szakértővé saját életében. Mi segítünk új formába hozni testét, lelkét, egyszer és mindenkorra. Az intenzív program kombinálja a legnagyobb kihívást jelentő új szokások kialakításának és az étkezések megfelelő betartásának módszertanát a pszichológia eszköztárának segítségével. A program biztosítja a magas szintű személyi tréning hatékonyságát és az egyéni stílustanácsadás szépségét a harmónia végső elérése érdekében.

Egy egészségügyi állapotfelmérést több paraméter alapján készítjük: a fotós dokumentálást követően a dietetikus, a pszichológus, és a személyi edző együttműködve követi nyomon hétről hétre a változást. Közösen küzdünk, végül a stylist utolsó simításaival együtt mutatjuk meg a hét hét eredményeit egy újabb állapotfelméréssel és egy profi fotós segítségével.

A legtöbb nő 4-5 kg-ot fogy ennyi idő alatt, míg a férfiak 5-6 kg-ot. Ez nem kevés, sőt, soknak mondható, figyelembe véve azt, hogy heti 0.5 kg az ideális, javasolt. Ezt szem előtt tartva tanítjuk meg a reális elvárásokat és fogjuk vissza az irreális elképzeléseket, melyek mindig csalódáshoz, rossz esetben JO-JO effektushoz, vagy betegségekhez vezetnek.

Tudjuk, mi szükséges a sikerhez és mennyire fontos az, hogy azok a lépések, amiket együtt teszünk, pontosan meg legyenek tervezve.

Szolgáltatásunk a magas szakmaiság mellett egyedülállóan ötvözi jelenleg Magyarországon azon négy szakmát, amelynek segítségével a hozzánk forduló fogyni vágyó emberek biztonságosan változtathatnak magukon, és életmódjukon.

A MIT már tudjuk régóta, hiszen mindenki tudja a „tutit”. Kezdve a hatalmas sport teljesítményt hangoztató és gigantikust fogyást bálványozó önjelölt próféták jó szándékú, de nem mindenkinek ajánlott tanácsaitól egészen a plusz size világ által képviselt sokszor félreérthető nézetekig. Ezek nem mindenkinek hoznak sikert, hiszen nem lehet általánosítani.

Viszont a HOGYAN és a valódi harmónia még mindig kérdés. Mindenki tudja, mi az egészséges, mi az, ami hizlal, de a banánhéjat mindig a jó tanácsok betartása jelenti. Mi nem adunk több JO-JO tanácsot, megtanítjuk a hogyant!

Többet nyújt a tudományos dietetikai, pszichológiai, és sportszakértői háttérrel bármelyik diétánál, vagy fogyókúránál. Az információk átadásán kívül folyamatos nyomon követés, és kontroll mellett alakulnak át a régi rossz szokások, és válnak automatikussá az újak, JO- JO hatás nélkül.

Bármilyen fogyókúra JO-JO effektushoz vezet, míg velünk ez az általános és legtöbbször kikerülhetetlen szindróma nem következik be. A változásért hosszan és tudatosan teszünk, mindenki számára egyedi felmérést követően személyre szabott tanácsadást biztosítva, ám a csoportfoglalkozások minden előnyével.

Étel

A dietetikus szakemberrel az egészséges és mértékletes táplálkozás elsajátításához mindenki számára biztosítunk olyan információkat, amikkel tudatosabb táplálkozást lehet kialakítani. Belgyógyászati szempontoknak megfelelően hiteles dietetikai tanácsadással segítjük a valódi egészségtudatos táplálkozás megismerését, aminek fontos eszközei:

– a rohamosan növekvő élelmiszerkínálat minőségi és mennyiségi megválasztásának
– táplálkozás gyakorlati kivitelezésével kapcsolatos problémák megválaszolásával

Az egészségesebb életmódhoz szükséges egy tápanyagokban gazdag és kiegyensúlyozott étrend létrehozása egyénenként, ami megfelelő fizikai aktivitással párosulva segíti a táplálkozás indukálta betegségek prevencióját.

Lélek

A testi és lelki folyamatok megértésével és a készségek fejlesztésével mindenki saját életének a szakértőjévé válik, sablonok nélkül. A kognitív viselkedésterápia eszköztára lehetőséget teremt arra, hogy az információ, a tudás gyakorlás útján épüljön be a 7 hét alatt. Hatékonyságát számos hazai és nemzetközi tudományos kutatás igazolja (tovább olvasható elvezető hivatkozás lesz majd).

Az önmegfigyelés útján a régi szokások és a mögötte rejlő érzések, és lelki működések megértésével az ember közelebb kerülhet önmagához, ami által egyszerűen és sikeresen képes megküzdeni az eddig változást akadályozó belső tényezőkkel.

Akaraterő

A cél lehet egyforma, de a megvalósításhoz vezető út mindig különféle. Mivel nincs két teljesen egyforma ember, egyforma múlttal, egyforma napirenddel, egyforma egészségügyi állapottal, közösen kell megtalálnunk azt az utat, ami járható. Ami beépíthető a mindennapokba, így formálva az általános fittséget, energiaszintet, a testet és a lelket, hogy az élete részévé váljon.

Igyekszünk hozzásegíteni mindenkit céljai eléréséhez, aki eldöntötte, hogy jó formában, fitten élné mindennapjait. Közös munkánk során – legyen az személyi edzés vagy csoportos óra – egyéni igényei figyelembevételével fogunk Ön mellett állni.

Vonzerő

Ahhoz, hogy az életünk útja valóban jó irányba forduljon, szükség van belső és külső harmóniára egyaránt, hiszen az egyik táplálja a másikat és fordítva.

A külső harmónia megteremtésében is szeretnénk részt venni, ahol mindenki megtanulhatja, hogy nem csak nagy változásoktól lehetnek boldogok az emberek és érhetik el az elégedettséget, hanem már az apró változásokban ott van a kiegyensúlyozottság felé vezető út.

Bebizonyítjuk, hogy az az ember boldog és kiegyensúlyozott – társ a hétköznapokban, munkatárs, vagy akár főnök, aki elégedett magával külsőleg is.

Megmutatjuk, hogy az talál magának könnyebben párt, aki magabiztos. Aki tudja, mik az előnyös tulajdonságai, és ki tudja azt hangsúlyozni az öltözködésével is.

Harmóniában kell élnünk a testünkkel és saját adottságainkkal, meg kell tanulnunk boldognak lenni, azzal, amit adott a sors. A stylist szakember fogja megtanítani Önt is arra, hogy úgy jó, ahogy van, de apró trükkökkel mindenen lehet fejleszteni. Megtanítja a kiegészítők fontosságát, a színek kulcsszerepét. Felfedezik együtt a testalkatához illő ruhatárat, a szem, -haj, -bőrhöz illő színeket.

Bakos Judit

Dietetikus

Bálint Amarilla

Pszichológus

Horváth Renáta

Stílustanácsadó

Kapcsolat