• +36 70 967 4096
  • info@dipsty.hu
Dietetika – Pszichológia – Sport – Stílus


Adjon magának hét hetet és váljon szakértővé saját életében. Mi segítünk új formába hozni testét, lelkét, egyszer és mindenkorra. Az intenzív program kombinálja a legnagyobb kihívást jelentő új szokások kialakításának és az étkezések megfelelő betartásának módszertanát a pszichológia eszköztárának segítségével. A program biztosítja a magas szintű személyi tréning hatékonyságát és az egyéni stílustanácsadás szépségét a harmónia végső elérése érdekében.

Intenzív tréning program lépésről lépésre: Dietetika - Pszichológia - Sport - Stílus

  • +36 70 967 4096

  • info@dipsty.hu


IIntenzív tréning program lépésről lépésre: Dietetika – Pszichológia – Sport – Stílus

„A Hármas Egység”

Egy véletlen folyamán találkoztunk Judittal, a dietetikussal egy egészségügyi modellprogram keretein belül, ahol én egészségpszichológusként dolgoztam. Gyorsan kiderült számunkra, hogy a ránk bízott feladaton túl mindketten hatalmas elszántsággal képviseljük és hirdetjük az egészséget megőrző, vagy helyreállító szemléletet, folyamatosan naprakész szakmai háttérrel, és humánus hozzáállással.

 

Ezt követően nem volt kérdés, hogy összeadjuk a tudásunkat, hogy minél komplexebben, egymást és az orvosok munkáját kiegészítve segítsünk a hozzánk fordulók életminőségén. Ennek sikeressége a 2016 nyarán készült hatástanulmányok (Szegedi Tudományegyetem kutatása) alapján bizonyítást nyert, amelyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez elsőként valósult meg a Világon.

 

A barátnőmnek szánt születésnapi „stylist – átalakító csomag” ajándékba adását követően kigyulladt a lámpa a fejemben, hogy hát mennyit halljuk a változtatásba fogó hölgyektől, hogy eddig mit nem mertek felvenni, és mennyire önbizalom hiányosan választottak ruhatárat. A megjelenésük, a tudatossá válásukkal szinte párhuzamosan változott hétről – hétre.

 

Arra gondoltunk, miért ne lehetne akkor ezt igazán profin, támogatóan csinálni, de nem csak egy „átalakító show” erejéig, hanem ezt is hosszútávon, a saját egyedi stílushoz szabottan. Így találtuk meg a Renit, aki stílustanácsadóként a belső harmónia kibontakoztatását külsőleg is egységessé segíti varázsolni.

 

Elmondhatjuk, hogy Hármas Egységünk a kezdeti nehézségeket, a térbeli távolságokat, és a forradalmian új szemlélet elfogadtatásának nehézségeit leküzdve mára valódi összhangban várja a hozzánk forduló, tudatosságra, egészségre, külső-belső harmóniára törekvő hölgyeket, és urakat!

Bakos Judit

Bakos Judit, dietetikus vagyok. 2013-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Nem sokkal az iskola befejezése után kezdtem el foglalkozni csoportos és egyéni tanácsadásokkal, főleg testsúlycsökkentés terén. Szeretem amit csinálok, mert látom, ahogy másoknak sikerül elérni, amit szeretnének a segítségemmel. Vannak, akik nem tartják fontosnak a táplálkozást az életminőségük javításánál, valamint sokan azért nem mernek belefogni, mert félnek, hogy nagy lemondásokkal jár az egész. Hiszem, hogy ez nem igaz. Merj szakemberhez fordulni tanácsért és segítségért!

Bálint Amarilla

Bálint Amarilla vagyok, pszichológus. Tanulmányaimat 2006 ban először az Szegedi Tudományegyetemen kezdem, majd az ELTE klinikai és egészégpszichológiai mesterképésén, később a SOTE Klinikai szakpszichológus képzésén folytattam, ahol jelenleg utolsó éves jelölt vagyok. Több mint három évet egészségpszichológusként dolgoztam háziorvosok mellett, amely óriási tapasztalatszerzést biztosított nekem a testi-lelki megbetegedések pszichológiai kezelése mellett a népegészségügyi problémát jelentő betegségek elleni küzdelemben. Ilyen a helytelen táplálkozás, és a káros szenvedélyek miatti életminőség-romlás. Jelenleg is egy komplex rehabilitációs team tagja vagyok egy fővárosi kardilógiai és belgyógyászati osztályon, ahol szintén a teljes életmódváltásban támogatom a hozzánk fordulókat. Célom, hogy pácienseimet megtanítsam arra, hogyan lehetnek tudatosak, igazán szakértők saját életük, valamint testük-lelkük működését illetően. Nap mint nap látom, hogy tudás, és az önismeret valódi változást tud hozni, és hiszem hogy ez mindenki számára megvalósítható.

 

Interjúim:
Hello stressz @ vous.hu
Forduljatok egészségpszichológushoz @ vous.hu
5 lépés az egészség felé @ vous.hu

Cikkek:
Az életmódváltás szexi @ vous.hu

Horváth Renáta

Diplomámat az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán szereztem meg. Ezt öt éves felkészülés előzte meg, melyet a Jelky András Iparművészeti Szakközépiskolában sajátítottam el. Egyetem után elvégeztem a Valueteam Kommunikációs tréningjét, majd a Sanoma Média Akadémián sikeresen levizsgáztam, mint stylist. Folyamatosan kutatom az öltözködéskultúrákat, divatpszichológiát, megjelenés mögötti önkifejezést. Számomra az öltözködés egy terápia: minden más mellett önbizalmat, szabadságot, magabiztosságot, jókedvet ad. Tanácsadásaim során változásra, megújulásra ösztönzöm a vendégeimet. Kisestélyi saruval, fonott kosárral?! Merjünk újítani! A különleges, sajátos részletek tesznek minket azzá, akik vagyunk, kibillentenek bennünket a merev elvárásokból. Annyira sokfélék vagyunk, miért is kéne mindenkinek ugyanabba a zsákba bújnia?! Ha megtalálod a nőt önmagadban és kifejezed őt az öltözködésedben, jó barátságban leszel a tükörképeddel.

stilusterapia.blog.hu

Bakos Judit

Dietetikus

Bálint Amarilla

Pszichológus

Horváth Renáta

Stílustanácsadó

Kapcsolat